Generic selectors
Тільки точні співпадіння
Пошук у назві
Шукати за змістом
Шукати в публікаціях
Шукати в сторінках

Український виробник поліетиленових труб, терморезисторних та стикових з’єднувальних частин для водо-, тепло-, газопроводів

«ТерПолімерГаз» на виставці «Аква-Терм Київ» 2015

 

З 12-15 травня «ТерПолімерГаз» приймав участь у виставці “Аква-Терм Київ” 2015. Виставка входить в ТОП-10 галузевих подій Європи, поряд з ISH (Франкфурт), Climatizacion (Мадрид), Chillventa (Нюрнберг) і є одним з найбільших заходів в Україні.
На стенді компанії вперше був використаний інноваційний мультимедійний екран який дозволив гостям заглянути на виробництво і показати на якому обладнанні, з якої сировини ми виробляємо продукцію. Цікавим і пізнавальним для відвідувачів виявилося віртуальне відвідування нашої нової лабораторії де випробовуються нові зразки і контролюється якість готової продукції.
«ТерПолімерГаз» презентував цікаві новинки компанії і перспективні розробки у сфері терморезестівного зварювання. Була представлена ​​ПЕ Муфта / Сталь Діаметр з 32-315 діаметр, дана позиція розрахована для полегшення і прискорення процесу монтажу на об’єкті. Добре зарекомендував себе асортимент продукції терморезисторних і стикових сполучних частин для водо- і газових комунікацій викликав жвавий інтерес у відвідувачів стенду.
Участь у виставці відкрило нові можливості і ринки збуту для нашої компанії, а також дозволило значно розширити дилерську мережу. Просування інноваційних технологій на ринку України і ряду зарубіжних країн безпосередньо залежить від участі в заходах такого масштабу. Ми цінуємо наших клієнтів, дякуємо за тривалу і плідну співпрацю.