Generic selectors
Тільки точні співпадіння
Пошук у назві
Шукати за змістом
Шукати в публікаціях
Шукати в сторінках

Український виробник поліетиленових труб, терморезисторних та стикових з’єднувальних частин для водо-, тепло-, газопроводів

XIV Міжнародний водний форум Aqua Ukraine 2016

Компанія «ТерПолімерГаз» прийняла участь у XIV Міжнародному водному форумі Aqua Ukraine 2016, який проводився 8-10 листопада 2016 року. Спеціалізована виставка проходила при підтримці Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства екології та природніх ресурсів України, Державного агенства водних ресурсів України, Messe Berlin GmbH. Організатор заходу – ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

На стенді був проведений невеликий семінар на тему виробництва та застосування поліетиленових труб та фітингів в будівництві водопроводів, а також продемонстровано зварювання труб 63-го та 110-го діаметрів за допомогою терморезисторного та стикового зварювальних апаратів.

Окрема подяка нашим друзям та партнерам – компанії «Imest-plus» за надання якісних інструментів для роботи з трубами.

Виставка об’єднала велику кількість відвідувачів, які представляли керівників та технічний персонал підприємств житлово-комунального господарства, енергетики, хімічної та нафтохімічної промисловості, машинобудівництва, будівництва, металургічної промисловості, транспорту, харчової промисловості та інших галузей економіки України.

Участь в даному заході допомогла розширити клієнтську та партнерську бази. Дякуємо за плідну співпрацю!