Generic selectors
Тільки точні співпадіння
Пошук у назві
Шукати за змістом
Шукати в публікаціях
Шукати в сторінках

Український виробник поліетиленових труб, терморезисторних та стикових з’єднувальних частин для водо-, тепло-, газопроводів

Участь “ТерПолімерГаз” у «ХІ міжнародна науково-практична конференція «Ресурсозбереження та висока якість послуг – стратегічне завдання розвитку житлово-комунального господарства України»

У м. Яремче, Івано-Франківської обл. 9-13 лютого 2016р. відбулася ХІ міжнародна науково-практична конференція «Ресурсозбереження та висока якість послуг – стратегічне завдання розвитку житлово-комунального господарства України», організована Українською асоціацією підприємств водопровідно-каналізаційного господарства „Укрводоканалекологія“.

В межах заходу проведені круглі столи за участі Польської  асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства, Баварського Міністерства охорони навколишнього середовища і захисту прав споживачів за участю Гданської Фундації Води, зустріч Президентів Європейських водних Асоціацій та багато інших.

 

Натрадиційній галузеві виставці технологій та обладнання ТОВ «ПГ «ТерПолімерГаз» були представлені, як зразки продукції, з якими споживачі уже мали змогу ознайомитися в рамках попередніх виставкових заходів,  так і новинки.  Виставковий стенд підприємства протягом кількох днів  був площадкою для встановлення ділових взаємовигідних контактів.

 

В рамках конференції увага зосереджувалась на встановленні чітких і зрозумілих правил для всіх сторін як виробників так і  споживачів, що є основою для розвитку даного ринку.  Під час технічної наради ТОВ «ПГ «ТерПолімерГаз» презентувало власну продукцію. За кілька хвилин виступу вдалося передати стратегію підприємства: забезпечення споживачів якісною вітчизняною продукцією. Для реалізації даної мети підприємством протягом останніх кількох років модернізовано виробництво, атестовано лабораторію, встановлений обов’язковий вихідний контроль кожної виготовленої партії.