Generic selectors
Тільки точні співпадіння
Пошук у назві
Шукати за змістом
Шукати в публікаціях
Шукати в сторінках

Український виробник поліетиленових труб, терморезисторних та стикових з’єднувальних частин для водо-, тепло-, газопроводів

ІII Міжнародний Екологічний Форум ВОДА та ЕНЕРГІЯ

Компанія «ТерПолімерГаз» прийняла участь у ІII-му Міжнародному Екологічному Форумі ВОДА та ЕНЕРГІЯ, який відбувся 5-6 жовтня 2017 року у місті Львові. Форум проводиться за участю Львівської міської ради та Асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія». У заході взяли участь органи місцевого самоврядування, міжнародні та українські експерти у галузі водопровідно-каналізаційного господарства, представники міжнародних фінансових установ, постачальники новітніх екотехнологій, науковці, громадські організації.

На стенді були представлені зразки труб та фітингів власного виробництва, а також терморезисторний і стаковий зварювальні апарати.

Програма заходу включала найактуальніші теми для обговорення, ключовими з яких стали реформи в екологічному законодавстві, комерційний облік, стимулюючий тариф, кадрове забезпечення галузі, поводження з відходами та перетворення їх на енергію.

До Ділової Програми Форуму були залучені не лише експерти галузі та бізнес-кола. Цьогоріч захід був відкритим для максимальної кількості відвідувачів з метою якнайширшого розголосу питань екологічної безпеки питної води та промислової екології у суспільстві. Водночас присутність представників Мінрегіону та Мінекології, облдержадміністрацій, міських голів, які приймають рішення про пріоритетність інвестицій у муніципалітетах, гарантує високий рівень дискусій та суспільної уваги до стану галузі водопровідно-каналізаційного господарства.

Спеціалізована виставка «ВОДА ТЕПЛО БУДИНОК» – це багатогалузевий проект, що об’єднав експозиційний, дискусійний та комунікаційний майданчики і є місцем зустрічі комунальних підприємств та розробників сучасних проектів, товарів та послуг, науково-дослідних інститутів, малих та середніх підприємств.

Участь в даному форумі допомогла розширити клієнтську та партнерську бази. Дякуємо за плідну співпрацю!