Generic selectors
Тільки точні співпадіння
Пошук у назві
Шукати за змістом
Шукати в публікаціях
Шукати в сторінках

Український виробник поліетиленових труб, терморезисторних та стикових з’єднувальних частин для водо-, тепло-, газопроводів

«ТерПолімерГаз» Інноваційні рішення в прокладанні газопроводу до Авдіївки

Питання газопроводів та українського газу завжди були дуже важливими та актуальними для України. Ми маємо думати і вивчати шляхи видобутку та транспортування саме вітчизняного продукту ,адже в умовах сьогодення, коли на сході багато населених пунктів відрізані від комунікацій, а вимоги «сусідів» стають все жорсткішими, маємо шукати альтернативні шляхи вирішення. Саме тому, 2017 року компанія «ТерПолімерГаз» долучитись до будівництва газопроводу високого тиску від ГРС смт Очеретине до Авдіївки. Будівництво нового підвідного газопроводу розпочалось у зв’язку із тим, що газопостачання низки населених пунктів було припинено внаслідок аварії на магістральному газопроводі. 7 червня 2017 року в результаті обстрілів бойовиків сталося відключення системи газопостачання міста Авдіївка та низки населених пунктів.

Компанія «ТерПолімерГаз» виконала проект по виготовленню та поставці газової поліетиленової двошарової труби «КордПайп», а саме 315 труба 11 SDR 8 064 м., 280 труба 11 SDR 6 060 м., 225 труба 11 SDR 1 06 м. для прокладання газопроводу. Для компанії «ТерПолімерГаз» це була першочергова задача, оскільки при будівництві було виготовлено новий вид труби. Це перший та наразі єдиний трубопровід, змонтований з двошарової труби. Терморезисторні муфти також нашого виробництва «ТерПолімерГаз». Дана труба більш надійна та призначена для монтажу та експлуатації в жорстких умовах. При прокладанні ця труба не потребує пісочної засипки що суттєво впливає на швидкість прокладання, а також на ціну монтажу. Також двошарова труба «КордПайп» має вдвічі більший термін експлуатації, що особливо для трубопроводу такої важливості. Для нашої компанії це крок до застосування інноваційних та економічно вигідніших технологій та використання саме вітчизняного  продукту та Європейської сировини. Окрім газової труби Компанія «ТерПолімерГаз» також виготовляємо і двошарову трубу «КордПайп»  для водопостачання у якої є ряд переваг над звичайною (про це можна ознайомитись на сайті компанії poligas.com.ua)

24 серпня 2018 року на день Незалежності президентом України Петром Порошенко відбулося урочиста церемонія символічного пуску газу на газопроводі високого тиску від ГРС смт Очеретине до Авдіївки. Загальна довжина нового трубопроводу складає 14,124 км. Станом на 24 серпня 2018 року підключено до газопостачання понад 5,5 тис. споживачів. Маємо надію що це лише початок плідної співпраці.