Generic selectors
Тільки точні співпадіння
Пошук у назві
Шукати за змістом
Шукати в публікаціях
Шукати в сторінках

Український виробник поліетиленових труб, терморезисторних та стикових з’єднувальних частин для водо-, тепло-, газопроводів

Науково-практична конференція «Транспортування води централізованими системами комунального господарства. Час нових рішень.»

Компанія «ТерПолімерГаз» прийняла участь у Науково-практичній конференції «Транспортування води централізованими системами комунального господарства. Час нових рішень.», яка відбувалась 13-16 вересня 2016 року у м.Чорноморськ Одеської області.

Організаторами даного заходу було Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Конференція зібрала більш ніж 20 водоканалів зі всієї України, а також представників комерційних підприємств.

На конференції було розглянуто найбільш актуальні питання щодо підвищення ефективності та надійності функціонування систем транспортування питної води, стічних вод, гарячої води. Також було розглянуто не менш важливі питання стосовно енергозбереження, автоматизації, застосування сучасного обладнання, матеріалів, новітніх інформаційних технологій, тощо.

На технічній виставці, що працювала разом з Конференцією, учасники змогли ознайомитись із сучасними зразками обладнання, устаткування, матеріалів, представленими як вітчизняними, так і зарубіжними фірмами.