Generic selectors
Тільки точні співпадіння
Пошук у назві
Шукати за змістом
Шукати в публікаціях
Шукати в сторінках

Український виробник поліетиленових труб, терморезисторних та стикових з’єднувальних частин для водо-, тепло-, газопроводів

Міжнародний водний Форум 2019

23-25 січня 2019 року у місті Яремче пройшов щорічний Міжнародний водний Форум 2019, організований Асоціацією “Укрводоканалекологія”, на який зібралися понад 200 учасників, а саме представники водоканалів, наукових установ, міністерств та відомств, керівники органів самоврядування та представники бізнесу.

Задача Форуму – підняти проблеми галузі водопостачання та водовідведення, обговорити стратегію розвитку водопровідно-каналізаційного господарства та інвестиційну політику у сфері управління інфраструктури.

У рамках Форуму відбулася виставка “Сучасні технології та обладнання для модернізації водопровідно – каналізаційного господарства”, пройшли засідання “круглих столів”, зустрічі з експертами.

Компанія «ТерПолімерГаз» презентувала на форумі свою продукцію, новинки попереднього року, а також свої досягнення в сфері комунального господарства. Продемонструвала новинки та рішення для покращення роботи галузі.