Generic selectors
Тільки точні співпадіння
Пошук у назві
Шукати за змістом
Шукати в публікаціях
Шукати в сторінках

Український виробник поліетиленових труб, терморезисторних та стикових з’єднувальних частин для водо-, тепло-, газопроводів

У Шепетівці Хмельницька область, компанія ” ТерПолімерГаз” брала участь в семінарі-практикумі “Впровадження сучасних технологій на малих водоканалах України”

24 травня 2016 в Шепетівці в залі конференцій музею ім. М. Островського проведено семінар-практикум “Впровадження сучасних технологій на малих водоканалах України”.

Учасників заходу привітали: міський голова Полодюк М. І, начальник Управління житлово-комунального господарства Хмельницької ОДА Ялоха І. С., начальник Управління житлово-комунального господарства Тернопільської ОДА Олійник М. І., від асоціації “Укрводоканалекологія” Жерліцин Ю. І.

Семінар зібрав майже всі водоканали Тернопільської та Хмельницької областей, і представників комерційних партнерів таких як ” ТерПолімерГаз”, “Інсталпласт-ХВ”, “Насосенергопром” та інших.

Організаціями були проведені презентації новітніх технологій вітчизняних і зарубіжних компаній, своїм досвідом ділилися підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

Під час дискусії визначено основні проблеми модернізації малих водоканалів, визначені шляхи їх вирішення і зазначено пріоритетність в напрямках подальшого розвитку підприємств водопровідно-каналізаційної галузі.

Після семінару гості відвідали каналізаційні очисні споруди і лабораторію з контролю очищення стічних вод міста Шепетівка. Так само в неформальній і дружній обстановці були заплановані навчальні семінари на водоканалах з метою підвищення рівня практичної підготовки персоналу щодо застосування, сфері використання і видам зварювання поліетиленових трубопроводів.