Generic selectors
Тільки точні співпадіння
Пошук у назві
Шукати за змістом
Шукати в публікаціях
Шукати в сторінках

Український виробник поліетиленових труб, терморезисторних та стикових з’єднувальних частин для водо-, тепло-, газопроводів

«ТерПолімерГаз» на виставці «Аква-Терм Київ» 2016

З 17-20 травня «ТерПолімерГаз» брав участь у виставці «Аква-Терм Київ» 2016. Виставка входить в топ-10 галузевих подій Європи, поряд з IFAT (Мюнхен), ISH (Франкфурт), Climatizacion (Мадрид), Chillventa (Нюрнберг) і є одним з найбільших заходів в Україні.

На стенді компанії було проведено ряд семінарів на тему «Виробництво, застосування і практичне використання терморезисторних і стикових фітингів для газових і водних комунікацій, а також інструменту по роботі з трубами». Так само на стенді проводилося практичне зварювання поліетиленового трубопроводу 63-ього і 110-ого діаметрів за допомогою терморезисторного зварювання апаратом «Оптима – 231».

Величезну подяку хочемо висловити нашим друзям – компанії «Imest-plus» і особисто директору Василю Бутину за наданий якісний інструмент для роботи з трубами.
За чотири дні «Аква-Терм Київ» відвідали 24 129 фахівців (що на 27 % більше ніж в минулому році) і взяли участь 480 учасників з 21 країни. світу.
Участь у виставці відкрила нові можливості і ринки збуту для нашої компанії, а також дозволило значно розширити дилерську мережу.  Просування інноваційних технологій на ринку України, а також в зарубіжних країнах безпосередньо залежить від участі в заходах такого  масштабу.

Ми цінуємо наших клієнтів, дякуємо за тривалу і плідну співпрацю.