Generic selectors
Тільки точні співпадіння
Пошук у назві
Шукати за змістом
Шукати в публікаціях
Шукати в сторінках

Український виробник поліетиленових труб, терморезисторних та стикових з’єднувальних частин для водо-, тепло-, газопроводів

29 липня 2015. ТОВ «ПК ТерПолімерГаз» проведено семінар-нараду.

29 липня 2015 На території ПАТ «Миколаївгаз» спільно з ТОВ «ТерПолімерГаз» був організований і проведений консультаційний семінар-нарада «Виробництво, застосування та практичне випробування терморезисторних фітингів для газових комунікацій, а також інструментів по роботі з трубами » . Семінар проходив в два етапи теоретичний і практичний.

Теоретична частина складалась з:

  • презентації та ознайомлення з підприємством ТОВ «ТерПолімерГаз», що виробляє терморезісторні і стикові з’єднувальні частини для газових комунікацій;
  • знайомство з продукцією та проведенням випробувань на міцність з’єднання;
  • презентації демонстраційного стенда зі зразками продукції та подальшою передачею його в навчальний комбінат;
  • презентації новинок підприємства;
  • презентація сервісного обслуговування клієнтів ТОВ «ТерПолімерГаз»: інформаційна підтримка, навчання персоналу, оренда інструменту і зварювальних апаратів;
  • демонстрація і практичне застосування інструменту з обробки поліетиленових і сталевих труб торгових марок «REMS» і «RIDGID».

У практичній частині семінару були зварені муфти діаметра 32, 63, 110 після вони були передані в лабораторію для проведення «Випробування на стійкість при постійному внутрішньому тиску води 20 °С зварних з’єднань поліетиленового газопроводу” . Результати досліджень винесені на обговорення і виявлено достатню кількість переваг продукції.
Також у ході зустрічі проведена практична демонстрація інструменту по відрізу сталевих і поліетиленових труб, нарізання різьби за допомогою інструменту «REMS» і «RIDGID» та демонстрація різного трубного інструменту.
Проведений семінар продемонстрував і довів учасникам якість, практичність і вигоду використання продукції виробництва ТОВ «ТерПолімерГаз» , що враховується головним чином при виборі сировини.